Najčešća Pitanja

ZA KOGA JE OVAJ BREND NAMIJENJEN?

Si čarape su namijenjene gradskim populacijama, ljudima koji odabiru kvalitetan i moderan dizajn prilikom kupovine. U kreiranju proizvoda inspirirani su lideri i ljudi otvorenog duha koji nose ideje i koje svi prate. Pošto želimo prvo zadovoljiti dame, zbog toga najprije donosimo žensku kolekciju čarapa.

OD KAKVIH MATERIJALA SU PROIZVEDENE NAŠE ČARAPE?

Si čarape su izrađene od kvalitetnih italijanskih vlakana koja pružaju udobnost, mekoću i rastezljivost. Oni su sastavljeni od poliamida i elastana koji su fleksibilni i savršeno prilagođeni vašem tijelu.

KAKVE TEHNOLOGIJE SU KORIŠTENE PRILIKOM PROIZVODNJE?

Naša proizvodnja je u skladu sa najsavremenijim tehnologijama. Sofisticirane mašine koje koristimo ispunjavaju sve uslove koji su neophodni za sve faze proizvodnje čarapa. Mi mislimo na čoveka, ali i na prirodu, koristeći ekološke boje.

KAKO MOGU KUPITI SI SOCKS PROIZVODE?

Svi zainteresovani za kupovinu naših proizvoda mogu da nas kontaktiraju i saznaju o cenama ili saradnji sa nama. Trenutno ne možete vidjeti cijene i obavljati online kupovinu jer to još nije dostupno na našoj web stranici, ali jamčimo da nudimo nenadmašan omjer cijene i kvalitete koji prepoznaju trgovine koje surađuju s nama. Stoga pozivamo distributere i trgovinske predstavnike da se prijave putem kontakt forme da sarađuju sa nama.

JESU LI SI SOCKS PROIZVODI AUTENTIČNI?

Svi proizvodi navedeni na našoj web stranici su stvarni i kreirani u DA Produkcija d.o.o. Slike i sve prezentacije imaju ilustrativnu vrednost. Varijacije u izgledu su uvijek moguće, posebno one koje se odnose na tehnološke karakteristike, zbog rezolucije boja na računaru ili nekih drugih razloga koji ne zavise od nas. Neprekidno ćemo sprovoditi mjere kojima želimo osigurati da fotografije prikazane na web stranici, budu istinite prezentacije originalnih proizvoda.

TREBATE INFORMACIJE?Najčešće Postavljana Pitanja

https://si-socks.com/wp-content/uploads/2019/05/logo_big-320x320.jpg

PRONAĐITE NAS?Lokacija

Ranka Šipke 80 e
78000 Banja Luka

POŠALJITE NAM PORUKU?Kontakt

info@si-socks.com
info@daprodukcija.com

ZOVITE NAS DIREKTNO?Poziv

+387 51 491 347

DRUŠTVENE MREŽEPratite Nas

Saradnja
Postanite naš saradnik. Pozivamo distributere i predstavnike.
logo za footer mali

©Copyright DA Produkcija 2019
All rights reserved
Product By mariolaWeb