Pravila i Uslovi

Pravila i Uslovi
– Si Socks –

Sa Pravilima i Uslovima želimo Vam reći kako koristimo lične podatke posjetitelja stranice(korisnika) i koji su principi koje slijedimo u upravljanju našim web stranicama.

Oni se odnose samo na stranice koje koriste domeni i poddomeni registrovani od proizvođača DA produkcija d.o.o. (iz Banja Luke, Bosne i Hercegovine), a ne na druge web stranice koje korisnici mogu posjetiti putem linkova.

Posjetom web stranice Si socks, pristajete na dole navedene uslove i odredbe. Ako ih ne možete prihvatiti, nemojte pristupati ili koristiti sadržaj i usluge koje se nude na našim web stranicama.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Prilikom navigacije web sajtom, informacioni sistemi obično dobijaju određene informacije kao što su parametri koji se odnose na operativni sistem i kompjutersko okruženje koje koristi korisnik. To je neophodno da Internet funkcioniše. Navigacioni podaci se ne otkrivaju ni na koji način. Podaci o korisniku mogu biti dostupni trećoj strani samo u slučajevima kada je takva obaveza regulisana zakonom.

Klikom na društvene tipke / vidljive površine koje se mogu naći na našoj web stranici, društvena mreža će dobiti informacije o vašoj posjeti. Pored ovih slučajeva, u kojima se slažete sa svojim klikom da biste podijelili informacije o vašoj web aktivnosti s odabranim društvenim mrežama, ne dijelimo nikakve navigacijske informacije ili korisničke podatke dobijene na vašim društvenim mrežama dostupnim putem tipke za društvene mreže.

E-mail adrese navedene na našim web stranicama, kao i bilo koja druga e-mail adresa DA produkcije d.o.o. spadaju u našu poslovnu organizaciju i njihova primarna svrha je da omoguće efikasno upravljanje poslovnim aktivnostima. Kada spontano pošaljete e-mail na neku od e-mail adresa navedenih na našim web stranicama, stičemo uvid u adresu pošiljaoca i sve druge lične podatke koje uključite u poruku i priloge. Slanjem e-maila nama izjavljujete da ste pročitali i prihvatili uslove korištenja koji su detaljno opisani u ovoj politici.

Da biste pristupili uslugama i sadržaju koje pružaju naše web-lokacije, od vas se mogu tražiti licni podaci kao što su vaše ime, adresa, e-pošta, itd. Kad god namjeravamo da koristimo vaše lične podatke u druge svrhe, tražićemo vašu saglasnost. Mi prenosimo vaše lične podatke trećim licima isključivo kada je to potrebno i u funkciji usluge koju ste zatražili, dobivši vašu saglasnost za to.

USLOVI KORIŠTENJA

Web stranice, usluge i sadržaji koji se spominju u ovim uslovima odnose se na korištenje Si socks web stranice i drugih stranica DA produkcija d.o.o.

Sadržaji i ostali materijali na web stranicama ne smiju se kopirati, mijenjati ili reprodukovati bez izričitog pisanog pristanka DA produkcije d.o.o.

Ako pristupate našim web stranicama, sadržaju i uslugama, koristite web stranicu i usluge na vašu slobodnu volju i uz potpunu i isključivu odgovornost.

Ako ste mlađi od 18 godina možete slobodno pregledati  web stranicu, ali ne možete koristiti usluge koje zahtijevaju registraciju ili podnošenje podataka ili informacija. Prodaja robe nije usmerena na djecu i svi proizvodi se prodaju od strane odraslih.

Ne koristite Web stranice u nezakonite svrhe ili vršite nezakonite radnje; Ne koristite web stranice na takav način da se prekine, ošteti ili ugrozi efikasnost i funkcionalnost, djelimično ili potpuno.

Ne možemo biti odgovorni za događaje u vezi sa mogućim oštećenjem kompjutera, opreme ili bilo kojih podataka koji se u njemu nalaze;

Ne možemo biti odgovorni za vaše ponašanje dok koristite web stranice i usluge;

Mi se ne možemo smatrati odgovornim za gubitke ili štetu u vezi sa bilo kojim oblikom upotrebe i funkcionalnosti web sajta, ili štete vezane za prenesene viruse i štetne materijale, ili štete vezane za gubitak bilo koje vrste gubitka novca, osim u slučaju štete uzrokovane namjernim namjerama i ozbiljnim greškama.

Ne garantujemo da će se web lokacije, usluge i sadržaji uvijek isporučivati ​​bez prekida, tačno i bezbjedno; Ne garantujemo da će se eventualne materijalne greške u sadržajima i uslugama koje se isporučuju putem web lokacija odmah otkloniti.

Određene usluge vam mogu omogućiti slanje i učitavanje sadržaja, kao što su fotografije i mišljenja. Od korisnika se traži da ne šalju ilegalne i / ili uvredljive slike i sadržaje koji mogu narušiti prava drugih ili koji krše zakone o privatnosti, zakone koji se odnose na intelektualnu ili privatnu imovinu i druga prava trećih lica. To uključuje materijal koji se smatra pornografskim i / ili seksualno eksplicitnim, štetnim, vulgarnim, nepristojnim ili na drugi način uvredljivim.Slanjem sadržaja garantujete da imate najmanje 18 godina; Ako šaljete fotografije ili video snimke sa djecom, garantujete da roditelji tog djeteta daju dozvolu za tu aktivnost. U slučaju da ne prihvatite ova pravila, ljubazno vas molimo da ne šaljete ili postavljate sadržaj putem naših web stranica.

Objavljivanje sadržaja poslanih od strane Korisnika ne predstavlja izražavanje mišljenja ili preporuku od strane naših web stranica i naše kompanije, koje konkretno ne prepoznaju takva mišljenja kao svoja; Ne možemo biti odgovorni za sadržaj koji je Korisnik poslao, niti možemo osigurati potpunost, tačnost, autentičnost ili zakonitost takvog materijala; Ne možemo biti odgovorni za gubitak ili uništenje poslanih stavki.

Možemo ukloniti, modifikovati, distribuisati, komunicirati i koristiti sadržaj koji šalje Korisnik. Slanjem sadržaja korisnik dozvoljava DA produkcija d.o.o. neograničeno pravo na korištenje, reprodukciju, objavljivanje, distribuiranje, komuniciranje sadržaja, bez geografskog ili drugog ograničenja.

Ako se ne slažete sa svim ovim uslovima, ne bi trebalo da nam šaljete sadržaj i prihvatite da Vaš sadržaj/prilog objavi DA produkcija d.o.o. na svojoj digitalnoj platformi.

PRONAĐITE NAS?Lokacija

Ranka Šipke 80 e
78000 Banja Luka

POŠALJITE NAM PORUKU?Kontakt

info@si-socks.com
info@daprodukcija.com

ZOVITE NAS DIREKTNO?Poziv

+387 51 491 347

DRUŠTVENE MREŽEPratite Nas

Saradnja
Postanite naš saradnik. Pozivamo distributere i predstavnike.
logo za footer mali

©Copyright DA Produkcija 2019
All rights reserved
Product By mariolaWeb