Ženske čarape – moćan saveznik

Odjeća, pored primarne funkcije koju ima za čovjeka, u modernom svijetu ima funkciju našeg reprezenta, o čemu žene mnogo znaju.  Ono što smo mi unutra, često ispoljavamo načinom odijevanja. Tako pričamo o sebi, a da pri tom ne moramo ništa da izgovaramo. Elegantan i poslovan izgled žene, nemoguće je kreirati bez dobrih ženskih čarapa. Si ženske čarape su upravo ono što je potrebno damama sa takvim stilom. One su važan saveznik žena koje žele da ostave utisak.

Ženske čarape, iako naizgled neprimjetan modni dodatak, i kroz istoriju su imale neprocjenjiv značaj. Hronološki gledano, prve čarape su ljudi pravili od životinjske kože, dok su npr. stari Grci nosili čarape od životinjske dlake. Važno je istaći da su čarape u jednom periodu, bile i statusni simbol među plemstvom.

Ženske čarape su se u savremenom svijetu pozicionirale tridesetih i četrdesetih godina prošlog vijeka, kao značajan dodatak u kreiranju načina odijevanja, čemu je doprinio i izum najlona. Ubrzo nakon toga i velike dive Holivuda su o ženskim čarapama govorile u suprelativu, što je dovelo i do veće potražnje tog poizvoda, ali i pristupačnosti skoro svakoj ženi. Tako da je i legendarna Merlin Monro tvrdila da su ženske čarape zavodljivije i od crvenog karmina.

Kada je riječ o Si čarapama, one njeguju kalsiku u odijevanju, ali i u proizvodnji. Proizvedene su u tri osnovne boje: crne, bež i braon. Si ženske čarape su nezaobilazan dio elegancije, ali i urbanih modnih kombinacija.

Svakako je važno znati birati riječi, ali je jednako važno da odgovarajućim odijevanjem ostavljamo dobar utisak. To je i razlog što  čarape daju poseban pečat izgledu jedne žene.

 Si ženske čarape kažu DA dobrim odijevnim kombinacijama.

NEED MORE INFO?Find Us

Ranka Šipke 80 e
78000 Banja Luka

NEED MORE INFO?Contact Us

info@si-socks.com
info@daprodukcija.com

NEED MORE INFO?Call Us

+387 51 491 347

STAY TUNEDFollow Us

Cooperation

Become our associate. We invite distributors and representatives..
logo za footer mali

©Copyright DA Produkcija 2019
All rights reserved
Product By mariolaWeb