Buđenjem proljeća, probudite i zdrave navike, ali ne zaboravite proljećnu kolekciju Si ženskih čarapa

Proljeće se uveliko krije iza mjeseca koji je u toku. Žene su često sklone da traže izgovore da bi započele nova poglavlja u životu, da bi usvojile neke nove navike i više brinule o svojim potrebama. Iskoristite proljeće i sa njegovim dolaskom probudite se i vi. Za dobre odluke uijek je pravo vrijeme, a neka ono započne oblačenjem Si ženskih čarapa.

– Spavajte dovoljno! U toku sna se luči hormon rasta koji je važan za obnovu ćelija, a i mišićnog tkiva. Svakako ne zaboravite da ćete nakon dovoljne količine sna, izgledati svježe.

– Drage dame, svako jutro se budite ranije. Ne dozvolite sebi odlaganje alarma i nepotreban stres pri spremanju za posao u kratkom vremenskom roku. Neka vaše odijevanje bude upotpunjeno brendom Si socks. U Si ženskim čarapama započnite put od hiljadu milja, jer svaki dan je izazov za savremenu ženu.

–  Unosite dovoljno tečnosti u organizam, najmanje 2l. Odmah po ustajanju popijete čašu vode i potrudite se da vam to bude svakodnevna navika. Takođe nastojte da tu količinu rasporedite u toku dana.

– Planirajte i pišite svoje planove. Na dnevnom ili sedmičnom nivou. Bićete oduševljeni ispunjenjem malih i velikih zacrtanih ciljeva, ali i dodatno motivisani za nove pobjede.

– Veoma važna stavka u kvalitetnom načinu života je aktivnost. Iako živimo brzo i dani su programirani u minutu, svakodnevno odvojite barem sat vremena za šetnju. To može biti šetnja do posla i nazad, idite stepenicama, šetajte sa prijateljima umjesto ispijanja kafe u kafiću. Ženske Si čarpe su prilagođene svim ulicama kojima želite hodati.

– Svakom obroku dodajte kvalitetno povrće. Umjesto grickalica i slatkiša, iskoristite krativnost i napravite zdrave grickalice od povrća.

– Volite sebe, svoje tijelo i to što jeste. Mentalno zdravlje je važno njegovati isto kao i fizičko.

–  Nađite vrijeme za sebe i svoja interesovanja. U toku dana, sedmice radite šta vas čini srećnim. Čitanje dobre knjige, odlazak u pozorište, druženje sa ljudima koji su podržavajući, učiniće čuda za vaše zdravlje.

–  Činjenica je da smo se od prirode otuđili užurbanim načinom života, ali svjež vazduh, šetnja po šumi, pored rijeka nahraniće i dušu i tijelo.

– Na kraju,  ne zaboravite biti odvažne. Pobjeđujte strahove suočavajući se sa njima. Svaki novi dan je novi izazov i prigrlite promjene kao dio rasta i razvoja.

Ne zaboravite da dobrih idjea i dobrih Si ženskih čarapa nikada nije dosta.

 

NEED MORE INFO?Find Us

Ranka Šipke 80 e
78000 Banja Luka

NEED MORE INFO?Contact Us

info@si-socks.com
info@daprodukcija.com

NEED MORE INFO?Call Us

+387 51 491 347

STAY TUNEDFollow Us

Cooperation

Become our associate. We invite distributors and representatives..
logo za footer mali

©Copyright DA Produkcija 2019
All rights reserved
Product By mariolaWeb