Krenite sa novim pogledom kroz vrata koja će vam se otvoriti i recite DA sebi u dobrim čarapama. Recite DA Si čarapama!

Žena koja nosi Si socks i dok obavlja mnoštvo svakodnevnih aktivnosti, korača sa novim idejama, donosi okruženju nadahnuće i motiviše na aktivnosti. Ona voli i razumije, ali je važno da nađe prostor u kojem će naći ljubav i ugađanje za sebe.

 

Svakodnevnica jedne žene i njene čarape

U savremenom i užurbanom načinu života svaki dan  predstavlja izazov i tako iz dana u dan. Ako ste poslovna žena, pri tome ste majka, kćerka, supruga i još nekoliko paralelnih uloga igrate u vlastitom životu, koliko vremena imate za neke svoje iskonske želje i odabir savršenih ženskih čarapa? Da budete malo nasamo sa sobom, sa svojim unutrašnji djetetom, koje bez obzira na godine, treba zabavu.

Vrijeme za kupovinu i odabir omiljenih ženskih čarapa

Čitanje dobre knjige,bavljenje hobijem  koji ste zapostavili (jer ne stižete sve drugo), odlazak u šoping i kupovina sitnica kao što su omiljene hulahop čarape, vrijeme je koje trebate „kupiti“ za sebe. Mnogo je lakše slušati motivacione poruke šta treba da uradite da osvježite svoju svakodnevnicu, nego zaista krenuti u osvajanje teritorije koja pripada samo vama. Važno je da pored svega nemate osjećaj griže savjesti, ako ste dijete poslali kod drugara ili svojih roditelja ili to što osjećate da ste u određnom trenutku zapostavili svog partnera.

Činjenica je da, ako imate zdravo okruženje, ljubav i razumijevanje, mnogo je lakše preći taj most od ispunjavanja želja drugima, do realizovanja sopstvenih.

Na poslu ste žena koja je perfekcionista

Timski ste igrač i kao takva, znate šta znači biti jaka karika u tom lancu. Uz sve to volite da izgledate dobro i njegujete poslovni izgled.

Da bismo odali počast upravo ovakvim ženama, koje se zasigurno nalaze u okruženju svakog od nas, nastao je brend Si socks.

Žena koja uspijeva da postigne sve pomenuto, a da bude jednako uspiješna u svakoj od ovih uloga, je žena kojoj se divimo. Ona voli jednostavnost i  upravo u njoj je prefinjena. Klasični modeli Si čarapa su idealni za modne kombinacije koje su smjele, ali i odijevanje koje je već iskristalisano određenim godinama i iskustvom. Besprijekoran izgled je ono „i“ na kojem su Si socks tačka.

Žena koja nosi Si socks i dok obavlja mnoštvo svakodnevnih aktivnosti, korača sa novim idejama, donosi okruženju nadahnuće i motiviše na aktivnosti. Ona voli i razumije, ali je važno da nađe prostor u kojem će naći ljubav i ugađanje za sebe. Srećna žena je zadovljna sobom, jer je birala okruženje koje je podstiče da zadrži dovoljnu količinu ljubavi za sebe, a da ostane dovoljno da je podijeli i sa drugima.

 

Važno je biti dobro odjeven, reći DA dobrim ženskim čarapama koje će biti tačka na i besprijekornom izgledu, sigurnosti u sebe, ali je važno reći DA svojim željama i potrebama, DA novim idejama, DA prihvatanju svojih slabosti.

Jer koliko god žena jaka bila, toliko je važno da ima rezervni par krila kojima otvara sva vrata.

Želimo vam da vam se u 2022. godini otvore sva vrata i da bude uspješnija od prethodne.

Si socks

 

 

 

NEED MORE INFO?Find Us

Ranka Šipke 80 e
78000 Banja Luka

NEED MORE INFO?Contact Us

info@si-socks.com
info@daprodukcija.com

NEED MORE INFO?Call Us

+387 51 491 347

STAY TUNEDFollow Us

Cooperation

Become our associate. We invite distributors and representatives..
logo za footer mali

©Copyright DA Produkcija 2019
All rights reserved
Product By mariolaWeb