Vječna ljubav zimskih haljina, ženske čarape

Vječna ljubav zimskih haljina, ženske čarape. Manje ili više DEN-a, hula hop je sastavni dio ovog omiljenog odijevnog predmeta i u zimskim danima.

 

Savršen spoj – haljine i čarape

Bez obzira na godišnja doba, vremenske uslove ili prilike, haljine prkose svojom ljepotom i volimo ih tokom cijele godine. Većina žena koje brinu o svom izgledu i prate modne trendove, u haljinama se  osjećaju “kao u svojoj koži”.

A da bi savršeno ispratili taj omiljeni odjevni predmet, biramo i odgovarajuće čarape – Si socks.

Jesen se iskrala, ali ne i vrijeme savršenih modnih kombinacija. Vraćamo se na početak ove priče i stavljamo akcenat u  svakom godišnjem dobu na njeno veličanstvo – haljinu.

Divne vunene haljine ispod koljena ili pak iznad, zaokružiće priča o  čarapama koje imaju više dena, a tu su Si socks polugrilon 40 DEN. Važno je da odabrani modeli ženskih čarapa imaju više funkcija. Ako je zima, neka ženske hula hop čarape budu  odgovarajući detalj i estetski i praktično.

Poluver haljine su savršen izbor za bilo koju priliku. Od dnevnih, poslovnih, do večernjih elegantnijih kombinacija, kada možete jednako da plijenite svojim izgledom. Bezbroj je varijacija na ovu haljinu, ali udobnost je ono što je posebno ističe. I kad birate  čizme sa potpeticom ili se pak odlučite za ravne čizme, sve to može da izleda i elegantno i ležerno. To kako se osjećate, svakako će uticati na to kako izgledate.

Si likra 20 DEN za sve prilike

Uz omiljene modele zimskih haljina, dovoljne su omiljene čizme, Si ženske hula hop čarape, crveni ruž i efektan komad nakita. Nije loše napomenitu da savršeno možete izgledati i potpuno zakopčane.

Ne zaboravite da ste lijepe onda kada je vama lijepo.

NEED MORE INFO?Find Us

Ranka Šipke 80 e
78000 Banja Luka

NEED MORE INFO?Contact Us

info@si-socks.com
info@daprodukcija.com

NEED MORE INFO?Call Us

+387 51 491 347

STAY TUNEDFollow Us

Cooperation

Become our associate. We invite distributors and representatives..
logo za footer mali

©Copyright DA Produkcija 2019
All rights reserved
Product By mariolaWeb