Praznici su vrijeme veselja i blješatavih modnih kombinacija, a Si socks su tu da naprave ravnotežu

Januar je poznat kao mjesec praznika i proslava. Neki od njih su za nama, a neke nam tek predstoje. Sigurni smo da, ako ste ljubitelj ovog doba u godini, volite i svo blještavilo koje ono nosi sa sobom. Zato su klasični modeli Si ženskih čarapa idealan izbor da napravi ravnotežu u vašem modnom odabiru. Donosimo nekoliko praktičnih savjeta za kombinovanje Si socks hula hop u crnoj boji.

 

Si socks

U toku zimskih dana, u koje se ubrajaju i naši omiljeni praznici, hula hop ženske čarape su nezaobilazan modni dodatak. Upravo su one onaj mali, ali veoma važan začin cjelokupnom vašem izgledu. Svakako ne smijemo zaboraviti i njihovu praktičnu funkciju, jer naše omiljene suknje i haljine, su upravo zahvaljujući hula hop čarapama, čest odabir u zimskim danima. Zbog dostupnosti velikog broja različitih boja i dezena ženskih čarapa, moguće je i praviti greške pri njihovom odabiru. Zato su Si socks, zahvaljujući svom klasičnom dezenu i bojama, nepogrješiv dodatak kakav god stil imali ili odabir haljina načinili.

 

Zimski dani su idealni upravo za crne Si hula hop čarape koje možete nositit na bezbroj načina. Ukoliko volite neutralne tonove, ali i npr. crnu, teget, brano boje, ova boja hula hop čarapa je idealan izbor.

Ako birate kompletno izdanje u crnoj boji, crne hula hop čarape će sve odjevne elemente povezati.  Vaš izgled će odisati elegancijom, ali i nećete morati brinuti ni o višku kilograma koje nam paznici priušte. Crna boja je idalan način da se prikriju nedostaci,  a ona mala crna haljina nepogrješiv izbor svakoj ženskoj figuri.

Crno i crveno

Ukoiko volite jarke boje, crvenu suknje, crne hula hop čarape sa minimalnim brojem dena će izgledati privlačno i svečano.

 A za svakodnevne poslovne kombinacije, ove ženske čarape odlično idu i uz karirane dezene sukanja i haljina. Ove zimske sezone svijetli tonovi kaputa su in. Si socks crna likra će biti idalan dodatak nekoj crnoj kombinaciji ispod svijetlog kaputa.

Uživajt u blještavilu janura, jer klasični modeli Si ženskih čarapa su tu da naprave ravnotežu u vašem modnom odabiru.

 

NEED MORE INFO?Find Us

Ranka Šipke 80 e
78000 Banja Luka

NEED MORE INFO?Contact Us

info@si-socks.com
info@daprodukcija.com

NEED MORE INFO?Call Us

+387 51 491 347

STAY TUNEDFollow Us

Cooperation

Become our associate. We invite distributors and representatives..
logo za footer mali

©Copyright DA Produkcija 2019
All rights reserved
Product By mariolaWeb