Hula hop čarape – boje za sve generacije

Hula hop ženske čarape su, između ostalog, u službi izgleda svake dame koja njeguje imidž žene od stila.

 

Eksperimentisanje sa različitim bojama i modnim stilovima nikada nije bilo prisutnije. Dozvoljeno je sve što može da na najbolji mogući način osilka vas i poruku koju šaljete svojim odijevanjem. Odjeća treba da ima funkciju da nas ugrije, zaštiti, pa i da umanji naše nedostatke. Da se osjećate dobro u svojoj koži, bez obzira na godine i vremenske prilike, važan je izbor ženskih čarapa, ali i boja čarapa koje birate.

Kada govorimo o bojama ženskih čarapa, svakako će se žene složiti da su bež ženske čarape najidealnije za kombinovanje uz poslovni stil odijevanja. Ako birate suknje ili haljine jačih boja, ali i svijetle tonove, sigurnost da nećete pogriješiti daju upravo čarape ove nijasne. Čarape koje su neprimjetne na vašim nogama izbjegavajte tokom zimskih dana. Iz praktičnih, ali i  estetskih razloga.

Za mat izgled na nogama mi preporučujemo Si socks elastin 20 DEN. Što se tiče crnih ženskih čarapa, važno je ne kombinovati ih sa jako svijetlom odjećom i uvijek su idalan izbor za hladnije dane. Savršeno se uklapaju uz jesenje kombinacije i siva je boja s kojom nećete pogriješiti.

Si socks elastin i likra 20 DEN
Si socks 20 DEN

Ako želite da ste lepršavi i da odišetet neformalnim izgledom, ženske hula hop čarape u bojama su za vas. Ipak treba voditi računa da ne kombinujete previše različitih boja. U svemu je dobro držati se umjerenosti, pogotovo ako niste sigurni da ćete na odgovarajući način “iznijeti” izabrani outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NEED MORE INFO?Find Us

Ranka Šipke 80 e
78000 Banja Luka

NEED MORE INFO?Contact Us

info@si-socks.com
info@daprodukcija.com

NEED MORE INFO?Call Us

+387 51 491 347

STAY TUNEDFollow Us

Cooperation

Become our associate. We invite distributors and representatives..
logo za footer mali

©Copyright DA Produkcija 2019
All rights reserved
Product By mariolaWeb